Tandemhyppy

Tandemhyppy

Hinta: 360

(ennakkomaksu 50 €)

Varaa tästä itsellesi tandemhyppy Helsinki-Malmille kaudelle 2019! Tandemhyppy maksaa ilman kuvausta 330€. Malmi on upea kenttä aivan Helsingin kupeessa, ja maisemat sen mukaiset. Jo pelkkä ylösmenomatka lentokoneella tarjoaa uutta perspektiiviä Helsinkiin, puhumattakaan varjon varassa leijaillessa ympärillä näkyvistä maisemista.

Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti 3-4km:n korkeudesta, ja varjo avataan noin 1,5 km:ssa. Tandemhypyltä laskeudutaan lentokentän nurmikolla olevalle laskeutumisalueelle.

Jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut! Hyppyyn voit valita videokuvauksen. Hyppy kuvataan hyppymestarin ranteeseen kiinnitetyllä GoPro-kameralla tai ulkopuolisen kuvaajan toimesta. Nyt voit halutessasi valita myös GoPro Still -kuvat samasta kamerasta. Tarjolla on myös Prostuff-kuvaus lisähintaan, jolloin ulkopuolinen hyppääjä videoi ja ottaa still-kuvia hypystä. Huomaathan, että hyppy Prostuff-kuvauksella tulisi varata 2 viikkoa ennen hyppypäivää, jotta saamme kuvaajan paikalle.

Valitse tästä päivä ja aikatoive, ja täytä seuraavalla sivulla tietosi. Lopuksi voit maksaa hypyn verkkopankilla tai luottokortilla. Halutessasi voit myös maksaa vain 50€:n ennakkomaksun, ja loput vasta paikanpäällä. Voit maksaa hypyn verkkopankilla, luottokortilla, saamallasi lahjakortilla tai vasta paikan päällä. Mikäli sinulla on lahjakortti, katso ohjeet tästä.