Tandemhyppy

Tandemhyppy

365
385

Kauden 2022 tandemhyppyajat ja lahjakortit ovat nyt myynnissä!

Varaa itsellesi tai vaikka lahjaksi tandemlaskuvarjohyppy Salon Kiikalassa!

Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti 3-4km:n korkeudesta, ja varjo avataan noin 1,5 km:ssa. Tandemhypyltä laskeudutaan lentokentän nurmikolla olevalle laskeutumisalueelle.

Jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut! Hyppyyn voit valita videokuvauksen. Hyppy kuvataan hyppymestarin ranteeseen kiinnitetyllä GoPro-kameralla tai ulkopuolisen kuvaajan toimesta. Nyt voit halutessasi valita myös GoPro Still -kuvat samasta kamerasta.

Valitse tästä päivä ja aikatoive, ja täytä seuraavalla sivulla tietosi. Lopuksi voit maksaa hypyn verkkopankilla tai luottokortilla. Huomaa, että sää- ja muut resurssivaihtelevuudet voivat pakottaa siirtämään hyppyaikaa. Jos et löydä kalenterista juuri itsellesi sopivaa hyppyaikaa, lähesty sähköpostitse [email protected]. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan mielellämme hyppyjä myös muina ajankohtina.

Halutessasi voit myös maksaa vain 50€:n ennakkomaksun, ja loput vasta paikanpäällä. Voit maksaa hypyn verkkopankilla, luottokortilla, saamallasi lahjakortilla tai vasta paikan päällä. Mikäli sinulla on lahjakortti, katso ohjeet tästä.