Tandemhyppy

Tandemhyppy

345
365

Toiminta Malmilla on tällä hetkellä keskeytynyt Helsingin kaupungin suljettua lentokentän. Korvaavia ratkaisuja etsitään ja jossain takuulla myös tulevana kesänä hypätään. Tällä hetkjellä hypätään Pyhtään Redstonen kentällä.

Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti 3-4km:n korkeudesta, ja varjo avataan noin 1,5 km:ssa. Tandemhypyltä laskeudutaan lentokentän nurmikolla olevalle laskeutumisalueelle.

Jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut! Hyppyyn voit valita videokuvauksen. Hyppy kuvataan hyppymestarin ranteeseen kiinnitetyllä GoPro-kameralla tai ulkopuolisen kuvaajan toimesta. Nyt voit halutessasi valita myös GoPro Still -kuvat samasta kamerasta.

Valitse tästä päivä ja aikatoive, ja täytä seuraavalla sivulla tietosi. Lopuksi voit maksaa hypyn verkkopankilla tai luottokortilla. Huomaa, että sää- ja muut resurssivaihtelevuudet voivat pakottaa siirtämään hyppyaikaa.

Halutessasi voit myös maksaa vain 50€:n ennakkomaksun, ja loput vasta paikanpäällä. Voit maksaa hypyn verkkopankilla, luottokortilla, saamallasi lahjakortilla tai vasta paikan päällä. Mikäli sinulla on lahjakortti, katso ohjeet tästä.