Tandemhyppy

Tandemhyppy

360
390

Varaa tästä itsellesi tandemhyppy Helsinki-Malmille kaudelle 2019! Malmi on upea kenttä aivan Helsingin kupeessa, ja maisemat sen mukaiset. Jo pelkkä ylösmenomatka lentokoneella tarjoaa uutta perspektiiviä Helsinkiin, puhumattakaan varjon varassa leijaillessa ympärillä näkyvistä maisemista.

Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti 3-4km:n korkeudesta, ja varjo avataan noin 1,5 km:ssa. Tandemhypyltä laskeudutaan lentokentän nurmikolla olevalle laskeutumisalueelle.

Jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut! Hyppyyn voit valita videokuvauksen. Hyppy kuvataan hyppymestarin ranteeseen kiinnitetyllä GoPro-kameralla tai ulkopuolisen kuvaajan toimesta. Nyt voit halutessasi valita myös GoPro Still -kuvat samasta kamerasta. Tarjolla on myös Prostuff-kuvaus lisähintaan, jolloin ulkopuolinen hyppääjä videoi ja ottaa still-kuvia hypystä. Huomaathan, että hyppy Prostuff-kuvauksella tulisi varata 2 viikkoa ennen hyppypäivää, jotta saamme kuvaajan paikalle.

Valitse tästä päivä ja aikatoive, ja täytä seuraavalla sivulla tietosi. Lopuksi voit maksaa hypyn verkkopankilla tai luottokortilla. Halutessasi voit myös maksaa vain 50€:n ennakkomaksun, ja loput vasta paikanpäällä. Voit maksaa hypyn verkkopankilla, luottokortilla, saamallasi lahjakortilla tai vasta paikan päällä. Mikäli sinulla on lahjakortti, katso ohjeet tästä.