Taitolentokokemus

Taitolentokokemus

470

Hankkiudu aidon ja täysiverisen kilpataitolentokoneen kyytiin. Lennätykseen käytettävällä koneella osallistutaan joka vuosi niin kansainvälisiin kuin kansallisiinkin kisoihin. Extra 330 konella on voitettu taitolennon maailmanmestaruuksia, joten koneen ominaisuuksista homma ei jää kiinni. G-voimia voidaan vetää jopa 8, joskin harva kestää tai haluaa moista kyytiä. Onneksi konetta voidaan ohjata myös maltillisiin ja mukaviin liikkeisiin. Lento kestää 10-15 minuuttia.

Kun sinut vyötetään kiinni peräkkäin istuttavaan pieneen lentokoneeseen, jossa voimaa tuottaa 9 litrainen bokserikutonen, alkaa tapahtua. Pelkkä lentoonlähtö on jo melkoinen kokemus. Taitolentokokemus on vauhdikkainta mitä SKYXPERIENCEllä on tarjota. Vauhtia on parhaimmillaan pitkälti neljättä sataa.

Lennon operoi Aeroclub Helsinki ry, jonka jäseneksi liityt ennen lentoa. Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja jäsenmaksu sisältyy hintaan. Lentäjämme ovat kokeneita taitolentäjiä, joille G- voimat ovat arkipäivää. Olet turvallisissa käsissä. Huomaathan, että taitolento ei täytä kaupallisen ilmakuljetuksen turvallisuusstandardeja. Harvalla liikennesuihkarilla toki lennetään silmukoita.