Maisemalento

Maisemalento

Hinta: 90

(ennakkomaksu 50 €)

Maisemalennolla Helsingin edustalla pääset kurkistamaan pääkaupunkiin lintuperspektiivistä. Suomenlinna, Katajanokka ja Kaivari ovat vierelläsi kun livumme maltillisella matkavauhdilla ohi upeiden näkymien. Lento lähtee ja laskeutuu Malmin lentoasemalta.

Maisemalento kestää n. 25 minuuttia ja jokainen paikka on ikkunapaikka. Lähtökohtaisesti koneeseen mahtuu kerralla kyytiin viisi henkeä. Tässä esitetty hinta on per matkustaja. Koko koneellisesta myönnämme 10% alennuksen

Lennon operoi Aeroclub Helsinki ry, jonka jäseneksi liityt ennen lentoa. Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja jäsenmaksu sisältyy hintaan. Lentäjämme ovat kokeneita pilotteja, jotka kertovat lennon kulusta ja osoittavat tärkeimmät kohteet. Olet turvallisissa käsissä. Huomaathan, että maisemalento ei täytä kaupallisen ilmakuljetuksen standardeja.

Toteutamme ilmailuelämyksiä Helsingissä. Valitse tästä päivä ja aikatoive, ja täytä seuraavalla sivulla tietosi. Lopuksi voit maksaa lennon verkkopankissa tai luotto-/pankkikortilla.