Viikonlopputandem


380 €600 € sis. alv.

Varaa tästä itsellesi hyppy Helsinki-Malmille lauantaipäiville. Tandemhyppy maksaa ilman kuvausta 380€.  Malmi on upea kenttä aivan Helsingin kupeessa, ja maisemat sen mukaiset. Jo pelkkä ylösmenomatka lentokoneella tarjoaa uutta perspektiiviä Helsinkiin, puhumattakaan varjon varassa leijaillessa ympärillä näkyvistä maisemista.

Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti 3-4km:n korkeudesta, ja varjo avataan noin 1,5 km:ssa. Tandemhypyltä laskeudutaan lentokentän nurmikolla olevalle laskeutumisalueelle.

Jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut! Hyppyyn voit valita videokuvauksen, joka kuvataan hyppymestarin ranteeseen kiinnitetyllä GoPro-kameralla. Nyt voit halutessasi valita myös GoPro Still -kuvat samasta kamerasta. Halutessasi voit valita myös Prostuff-kuvauksen 220€ lisähintaan, jolloin ulkopuolinen hyppääjä videoi ja ottaa still-kuvia hypystä. Huomaathan, että hyppy Prostuff-kuvauksella tulisi varata 2 viikkoa ennen hyppypäivää, jotta saamme kuvaajan paikalle.

Toteutamme tandemhyppyjä Helsingissä. Valitse tästä päivä ja aikatoive, ja täytä seuraavalla sivulla tietosi. Lopuksi voit maksaa hypyn verkkopankilla tai luottokortilla. Hinnat pitävät sisällään lennon järjestävän yhdistyksen jäsenmaksun.  Arkipäivien hypyt varataan eri sivulla. Halutessasi voit myös maksaa vain 50€:n ennakkomaksun, ja loput vasta paikanpäällä. Voit maksaa hypyn verkkopankilla, luottokortilla, saamallasi lahjakortilla tai vasta paikan päällä. Mikäli sinulla on lahjakortti, katso ohjeet tästä.Ajankohta:

Ennakkomaksu vaaditaan: Maksa 50 € tänään ja loput kun saavut.

tuotetunnus (SKU) 1603. Osasto: .

Lisätiedot

Kuvaus

Ei kuvausta, Videokuvaus (+70€), Videokuvaus + GoPro Stillit (+100€), Prostuff-kuvaus (+220€)