Helmikuun tuplatandemtarjous!


Helmikuun tuplatandemtarjous!
Ale!

940  292 

Varaa tästä itsellesi ja kaverillesi tandemhyppy samasta lentokoneesta kaudelle2019 ystävänpäivän alennushinnoin! Kun varaat kaksi tandemhyppyä (jo tarjoushinnalla!) samalla kerralla, saat toisen puoleen hintaan, eli 390€ + 195€. Varausta tehdessä hyppyjen yhteishinnasta täytyy maksaa vähintään puolet, mutta halutessasi koko summan voi maksaa myös kerralla. HUOM! Yksi kappale tätä tuotetta sisältää kaksi hyppyä! Normaalihinnoin paketin hinta on 940€, nyt vain 585€! Maksat nyt 292€ ja kassalla hypppypäivänä 293€. 

Malmi on upea kenttä aivan Helsingin kupeessa, ja maisemat sen mukaiset. Jo pelkkä ylösmenomatka lentokoneella tarjoaa uutta perspektiiviä Helsinkiin, puhumattakaan varjon varassa leijaillessa ympärillä näkyvistä maisemista. Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti 3-4km:n korkeudesta, ja varjo avataan noin 1,5 km:ssa. Tandemhypyltä laskeudutaan lentokentän nurmikolla olevalle laskeutumisalueelle. Malmin lentoasemalla on kahvila ja ravintola, mutta ne eivät sijaitse laskeutumisalueen vieressä.

Jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut! Paketti sisältää molempiin hyppyihin videokuvauksen! Videokuvaus kuvataan hyppymestarin ranteeseen kiinnitetyllä GoPro-kameralla. GoPro Still -kuvat napsitaan samasta kamerasta kuin video.

Varaa tästä hyppy, toimitamme lahjakortin mailiisi pikapikaa.

tuotetunnus (SKU) 1604 Osasto:

Lisätiedot

Kuvaus

Ei kuvausta


A little more about Onerva Hah...


Vastaa