Taitolentokokemus

Taitolentokokemus

Nappaa tästä taitolentolahjakortti itsellesi tai kaverille. Lahjakortti on voimassa 30.9.2019 eli ensi kauden loppuun saakka! Muistathan kertoa tämän lahjansaajalle.

Operoimme Helsinki-Malmin lentokentällä, joka on helppojen yhteyksien päässä. Julkisilla pääsee myös Helsinki-Malmin lentokentälle.

Hankkiudu aidon ja täysiverisen kilpataitolentokoneen kyytiin. Lennätykseen käytettävällä koneella osallistutaan joka vuosi niin kansainvälisiin kuin kansallisiinkin kisoihin. Extra 330 konella on voitettu taitolennon maailmanmestaruuksia, joten koneen ominaisuuksista homma ei jää kiinni. G-voimia voidaan vetää jopa 8, joskin harva kestää tai haluaa moista kyytiä. Onneksi konetta voidaan ohjata myös maltillisiin ja mukaviin liikkeisiin. Lento kestää 10-15 minuuttia.

Kun sinut vyötetään kiinni peräkkäin istuttavaan pieneen lentokoneeseen, jossa voimaa tuottaa 9 litrainen bokserikutonen, alkaa tapahtua. Pelkkä lentoonlähtö on jo melkoinen kokemus. Taitolentokokemus on vauhdikkainta mitä SKYXPERIENCEllä on tarjota. Vauhtia on parhaimmillaan pitkälti neljättä sataa.

Lennon operoi Aeroclub Helsinki ry, jonka jäseneksi liityt ennen lentoa. Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja jäsenmaksu sisältyy hintaan. Lentäjämme ovat kokeneita taitolentäjiä, joille G- voimat ovat arkipäivää. Olet turvallisissa käsissä. Huomaathan, että taitolento ei täytä kaupallisen ilmakuljetuksen turvallisuusstandardeja. Harvalla liikennesuihkarilla toki lennetään silmukoita.

Lennon operoi Aeroclub Helsinki ry, jonka jäseneksi liityt ennen lentoa. Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja jäsenmaksu sisältyy hintaan. Lentäjämme ovat kokeneita pilotteja, jotka kertovat lennon kulusta ja osoittavat tärkeimmät kohteet. Olet turvallisissa käsissä. Huomaathan, että maisemalento ei täytä kaupallisen ilmakuljetuksen turvallisuusstandardeja.