Megacombo

Megacombo

Kun mikään ei riitä! Tästä paketti joka pitää sisällään lentämistä sisällä ja ulkona. Combo-lahjakorttiin on niputettu tandemlaskuvarjohyppy sekä Sirius vertikaalilentotunnelin fly high paketti.

Skyxperiencen dropzone Malmin Lentoasemalla:

Kokenut hyppymestari huolehtii hypyn turvallisuudesta, sinä saat nauttia kyydistä! Tandemypyt hypätään pääsääntöisesti 3 – 4 km:n korkeudesta ja vapaapudotuksessa vauhtia kelataan karvan yli 200 km/h. Kiihtyvyys on ripeää, sillä nopeus saavutetaan kuudessa sekunnissa. Halutessasi hyppymestari myös kuvaa videon hypystä. Video hypystäsi editoidaan ja saat ladata sen itsellesi, ja laittaa vaikkapa myös YouTubeen tai Facebookiin!

Siriuksessa Pyhtäällä:

paketti sisältää turvallisuuskoulutuksen, lentovarusteiden vuokran, ohjaajan palvelut tunnelissa, 5 min lentoa sekä ohjaajan lentonäytöksen. Lentokokemus vastaa vapaapudotusta lentokoneesta, 5 minuuttia tunnelilentoa vastaa viittä laskuvarjohyppyä 4000 metristä. Ilmavirran maksiminopeus on 260 km/h, mutta aloittelijat lentävät noin 180 km:n tuntinopeudella.

Tuulitunnelissa opetellaan hauskasti ja turvallisesti lentämään sekä liikkumaan ilmavirrassa hallitusti omaa kehoa käyttäen.

Kokemuksen kokonaiskesto n. 1 tunti.