Maisemalento

Maisemalento

Nappaa tästä maisemalentolahjakortti itsellesi tai kaverille. Lahjakortti on voimassa 30.9.2021 eli ensi kauden loppuun saakka! Muistathan kertoa tämän lahjansaajalle.

Operoimme Helsinki-Malmin lentokentällä, joka on helppojen yhteyksien päässä. Julkisilla pääsee myös Helsinki-Malmin lentokentälle.

Maisemalennolla Helsingin edustalla pääset kurkistamaan pääkaupunkiin lintuperspektiivistä. Suomenlinna, Katajanokka ja Kaivari ovat vierelläsi kun livumme maltillisella matkavauhdilla ohi upeiden näkymien.

Maisemalento kestää n. 25 minuuttia ja jokainen paikka on ikkunapaikka. Lähtökohtaisesti koneeseen mahtuu kerralla kyytiin viisi henkeä. Tässä esitetty hinta on per matkustaja. Koko koneellisesta myönnämme 10% alennuksen

Lennon operoi Aeroclub Helsinki ry, jonka jäseneksi liityt ennen lentoa. Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja jäsenmaksu sisältyy hintaan. Lentäjämme ovat kokeneita pilotteja, jotka kertovat lennon kulusta ja osoittavat tärkeimmät kohteet. Olet turvallisissa käsissä. Huomaathan, että maisemalento ei täytä kaupallisen ilmakuljetuksen turvallisuusstandardeja.