Freefly Playdate Finland


Freefly Playdate Finland
Aviastar Helsinki Oy:n kaunis ajatus erinomaisen hienon Freefly Playdate 2013 tapahtuman toistamisesta kaudella 2014 näyttää mahdottomalta. Päätös järjestää Freefly Playdate vuosittaisen tapahtuman sijaan biennaalina kypsyi sitä mukaa kun vaihtoehdot ja aika hupenivat. Vuonna 2014 Freefly Playdate tapahtumaa ei tulla järjestämään.Päätimme, että suunnitellun Playdaten aikana hypätään nyt sitten Stadissa Malmilla reippaasti, osa koutseista kuitenkin on saapumassa näillä näkymin paikalle.
Stadi invitationalista sen verran jo tässä, että sinne kutsutaan 18-26 hyppääjää (2-3 pokaa), + koutsit Fabian ja Domi sekä kuvaaja Lauri. Hyppäämme tiistaista lauantaihin pääsääntöisesti Malmilla, mutta joka päivä myös ”syrjähyppyjä” erilaisiin paikkoihin Helsingissä, ja toki Arabiaan. Tapahtumaan osallistumisen vaatimuksena on vähintään 500 hyppyä, sekä mahdollisuus hypätä suurissa, 10 hengen ryhmissä. Tästä lisää infoa pian.Freefly Playdate 2015 tullaan järjestämään jälleen Oripäässä 4.7-12.7.2015. Kunnassa jossa lentokenttää, sen toimintaa ja siellä harjoitettavaa liiketoimintaa arvostetaan on helppo toimia. Oripään infrakin on merkittävästi parantunut, lisää tilaa on niin pakkaamiseen kuin asumiseenkin. Tapahtuma tullaan lentämään ainakin kahdella PC6 lentokoneella, mutta muunkinlaista kalustoa on hankinnassa. Vaihtoehtoina on valtavaa peräportillista tähtimoottorikonetta tai vielä suurempaa turbofan-settiä, jossa peräporttiexitissä on vauhtia melko reippaasti, n. 140 kts. Näistä vielä mikään ei ole varmaa, mutta kova säätö on käynnissä jo nyt.
On todella harmi, että Playdatea ei saatu tänä vuonna kasaan. Toivotamme hyppääjät ilolla tervetulleeksi myös kaikkien aikojen Freefly Playdate 2015 tapahtumaan. Isompaa, enemmän ja komeampaa kuin koskaan.

 


A little more about Sinikka Repo...

I work as a Dropzone Manager at SkyXperience. Most of the time I can be found from the Turku location.

Vastaa