Duuniin taivaalle


SKYXPERIENCE hakee duuniin reippaita supersankareita

Aviastar on toteuttanut laskuvarjohyppyjä Helsingin ainolta lentoasemalta Malmilta vuodesta 2011 asti. Aktiivinen toiminta jatkuu edelleen, kiitos lentokenttäyhdistyksen ponnistelujen. Toimintaa ohjaavia avainsanoja ovat turvallisuus, tehokkuus, hauskuus ja asiakaslähtöisyys. Lentopalvelut tehdään in-house ja yhtiö on myynyt palvelujaan myös ulkomaille. Kesäkauden aikana hypätään n. 1500 tandemhyppyä ja vuonna 2017 toimintaa on luvassa myös yksittäisille hyppääjille. Toiminta laajentuu huomattavasti ja Malmille saadaan aikaan ihan aito DropZone, jossa hyppääjät laskeutumisen jälkeen kävelevät pakkaustiloihin. Tekijöitä kaivataan siis lisää. Aviastar tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja varsinkin hyppäävälle henkilöstölle mukavat henkilöstöedut.

Seuraavat postit ovat avoinna:

Manifesti
Manifesti on heppu, joka järjestelee asiakkaat koneisiin ja huolehtii siitä, että hyppymestarit ja lentäjät tietävät, koska tulla töihin. Manifesti vastaa hyppykeskuksen päivittäisestä pyörittämisestä ja osallistuu vähän kaikkeen. Manifestin työpöytä on pullollaan kaikenlaista, eikä moni asia voi olla vieras. Tärkeimpinä ominaisuuksina paineensietokyky, organisointitaidot ja läheisviestintä. Manifesti on keskeinen henkilö toimivuuden näkökulmasta..

Tandemhyppymestari
Tandemmesu huolehtii asiakkaista heti kun Manifesti on tehnyt paperiduunit. Hommaan kuuluvat: maakoulutus, asiakkaan pukeminen, handycam-kuvaus, hyppääminen ja jälkibriiffaus. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, täsmällisyyttä ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Jos olet uraasi aloitteleva mesu, aktiivinen toiminta tarjoaa melkoiset mahdollisuudet kehittymiseen. Voimme myös sopia kouluttamisestasi ja sen jälkeisistä töistä joustavasti.

Lentäjä
Fiksu, asiallinen, asiakaslähtöinen, lentoyhtiöproseduurit ymmärtävä pilotti saa paikan PA32 ja PC6T -koneissa. Koska ammattilentäjämaailma on sangen dynaaminen juuri tällä hetkellä, sovitaan tarkemmat ehdot kandidaattien kesken. PC6-kelppari järjestyy omalla kalustolla omassa talossa. Lennot operoi Aviastar Flight Training Oy, jonka aputoiminimi SKYXPERIENCE on.

Pakkaaja
Pakkaaja pakkaa tandem- ja mahdollisesti kelpparivarjot. Duuni on reippaana päivänä hektistä ja hikistä, mutta palkitsevaa. Pakkaajalta edellytetään huolellisuutta, paineensietoa ja pelisilmää. Pakkaaja tienaa kesän aikana kivasti, eikä hyppykokemus ole ihan välttämätön.

Yleishefe
Jantunen peuhaa vähän kaiken kanssa. Välillä duuni voi olla maahenkilön hommaa, toisinaan avustetaan lentäjää tankkauksessa ja toisinaan pakkaajaa varjojen liikuttelussa. Hyvä jantunen auttaa pelisilmällään niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin.

Kiinnostuneet voivat soitella Pasille 0407636388, tai viestiä: pasi.siimes@skyxperience.fi
Mesuhommista kannattaa kysyä Simo Moilaselta.


A little more about Pasi Siimes...

Pasi si a general manager of the Aviastar Helsinki Oy, a company that runs two Skyxperience dropzones in Southern Finland. Pasi is looking the skydive sport from the pilots and entrepeneurs viewpoint.

Comments are closed.