Taivutus

Viikonlopputandem


390 €510 € sis. alv.

Varaa tästä itsellesi hyppy Helsinki-Malmille lauantaipäiville. Tandemhyppy maksaa ilman kuvausta 390€.  Malmi on upea kenttä aivan Helsingin kupeessa, ja maisemat sen mukaiset. Jo pelkkä ylösmenomatka lentokoneella tarjoaa uutta perspektiiviä Helsinkiin, puhumattakaan varjon varassa leijaillessa ympärillä näkyvistä maisemista.

Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti 3-4km:n korkeudesta, ja varjo avataan noin 1,5 km:ssa. Tandemhypyltä laskeudutaan lentokentän nurmikolla olevalle laskeutumisalueelle. Malmin lentoasemalla on kahvila ja ravintola.

Jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut! Hyppyyn voit valita videokuvauksen, joka kuvataan hyppymestarin ranteeseen kiinnitetyllä GoPro-kameralla. Nyt voit halutessasi valita myös GoPro stillkuvat samasta kamerasta.

Toteutamme tandemhyppyjä Helsingissä. Valitse tästä päivä ja aikatoive, ja täytä seuraavalla sivulla tietosi. Lopuksi voit maksaa hypyn verkkopankilla tai luottokortilla.  Arkipäivien hypyt varataan eri sivulla. Halutessasi voit myös maksaa vain 50€:n ennakkomaksun, ja loput vasta paikanpäällä. Voit maksaa hypyn verkkopankilla, luottokortilla, saamallasi lahjakortilla tai vasta paikan päällä. Mikäli sinulla on lahjakortti, katso ohjeet tästä.Ajankohta:

Ennakkomaksu vaaditaan: Maksa 50 € tänään ja loput hyppypäivänä.

tuotetunnus (SKU) 1603. Osasto: .

Lisätiedot

Kuvaus

Ei kuvausta, Videokuvaus, Videokuvaus + GoPro Stillit