IMG_2953

Talvitandem, varausmaksu


50 € sis. alv.

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokemaan tandemhyppy talvella!

Skyxperiencen Talvitandem on kokemus, jota et voi saada muualla. Hypyt tapahtuvat lauantai- ja sunnuntaipäivisin auringonvalon sallimissa rajoissa.

Mutta kuinka Talvitandemin varaaminen toimii? Maksamalla varausmaksun pääset mukaan talvitandemryhmään Facebookissa. Koska Suomen kelit ovat (myös) loppusyksyllä, talvella ja alkukeväästä ennalta-arvaamattomia, ilmoitamme hyppymahdollisuudesta vasta edellisenä päivänä. Eli esimerkiksi talvisena perjantai-iltapäivänä klo 16 katsomme sääennusteen lauantaille ja mikäli ennusteet lupailevat auringonpaistetta ja leutoja tuulia, ilmoitamme tämän ilouutisen ryhmälle. Nopeimmat ilmoittautujat saavat paikat lennoille.

Ai on Suomessa liian kylmä moiseen? Me emme usko liian kylmään keliin vaan liian huonoon varustautumiseen! Kannattaa siis tarkistaa ennustetut lämpötilat ja ottaa mukaan kunnolla kerroksia. Me tarjoamme vielä päällimmäiseksi haalarin ja päähineen. Hyppykorkeudessa on usein yhtä vilpoinen kesällä ja talvella. Jos sattuisi sopivasti jäätä rannikoille, voitaisiin hypätä vaikka Töölönlahdelle.

Hyppy maksaa yhteensä varausmaksu mukaan lukien 330€ ilman kuvausta, 390€ videokuvauksella ja 430€ videokuvauksella + GoPro Stilleillä. Jäljellä oleva hinta maksetaan paikan päällä ennen hyppyä.

Jos sattuu surkea mäihä, eikä Suomen viikonloppusäät pistä talvella parastaan, niin varausmaksu tottakai siirtyy hyppykaudelle 2018 ja on voimassa 30.9.2018 asti.

Lähetämme sinulle kutsun Talvitandem-ryhmään sähköpostilla muutaman päivän sisällä siitä, kun olet tehnyt varauksen Talvitandemiin verkkokaupassa.

tuotetunnus (SKU) 6661. Osasto: .

Lisätiedot

Kuvaus

Ei kuvausta, Video, Video ja stillit