Taivutus

Helmikuun tuplatandemtarjous!


465 € sis. alv.

Varaa tästä itsellesi ja kaverillesi tandemhyppy samasta lentokoneesta kauden 2018 tiistaille helmikuun alennushinnoin! Kun varaat kaksi tandemhyppyä samalla kerralla, saat toisen puoleen hintaan, eli 310€ + 155€. Varausta tehdessä hyppyjen yhteishinnasta täytyy maksaa vähintään puolet, mutta halutessasi koko summan voi maksaa myös kerralla. HUOM! Yksi kappale tätä tuotetta vastaa kahta hyppyä! 

Malmi on upea kenttä aivan Helsingin kupeessa, ja maisemat sen mukaiset. Jo pelkkä ylösmenomatka lentokoneella tarjoaa uutta perspektiiviä Helsinkiin, puhumattakaan varjon varassa leijaillessa ympärillä näkyvistä maisemista. Tandemhyppy hypätään pääsääntöisesti 3-4km:n korkeudesta, ja varjo avataan noin 1,5 km:ssa. Tandemhypyltä laskeudutaan lentokentän nurmikolla olevalle laskeutumisalueelle. Malmin lentoasemalla on kahvila ja ravintola, mutta ne eivät sijaitse laskeutumisalueen vieressä.

Jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut! Myös tarjoushyppyihin voi lisätä 3 eri kuvausvaihtoehtoa: Videokuvaus (+70€), Videokuvaus + GoPro Stillit (+100€) ja ProStuff-kuvaus (+220€). Jos haluatte kuvauksen toiseen tai molempiin hyppyihin, kerrottehan siitä meille erikseen. Kuvaukset maksetaan paikan päällä.

Videokuvaus kuvataan hyppymestarin ranteeseen kiinnitetyllä GoPro-kameralla. GoPro Still -kuvat napsitaan samasta kamerasta kuin video. ProStuff-kuvauksessa ulkopuolinen hyppääjä videoi ja ottaa Still-kuvia hypystä hyppymestarin kuvaaman materiaalin lisäksi. Huomaathan, että hyppy ProStuff-kuvauksella pitää varata 2 viikkoa ennen hyppypäivää, jotta saamme kuvaajan paikalle.

Valitse tästä päivä ja aikatoive, ja täytä seuraavalla sivulla tietosi.Ajankohta:

Ennakkomaksu vaaditaan: Maksa 232 € tänään ja loput hyppypäivänä.

tuotetunnus (SKU) 1604. Osasto: .

Lisätiedot

Kuvaus

Ei kuvausta